top of page
  • Facebook
  • Instagram
Alphathor_EPDM_Schoonheydt_2.JPG

Dakdichting voor EPDM Experts 

Sneller,

Sterker,

Beter.

EPDM

logo_alphathor_grijs_edited_edited_edite
Alphathor_image.png
regenwater.png

100% zuiver regenwater

20 jaar garantie

20jaar.png
primer.jpg

Hechting zonder primer

Maximale warmtereflectie

Erkende installateurs

Zelfklevend én Lasbaar

De unieke dakmembranen worden rechtstreeks en zonder voorbehandeling op zuivere ondergronden aangebracht. Alle naden worden thermische gelast tot één uniforme, homogene EPDM-toplaag die het dak beschermt tegen de meest extreme invloeden.

Unieke voordelen

alphathor_EPDM_wit_installatie_web.jpg

Dakvlak tot 25°C koeler door warmtereflectie

Alphathor epdm heeft standaard een lichtgrijze kleur maar is ook in wit verkrijgbaar. Dit biedt tal van voordelen. Het  energieverbruik daalt terwijl het rendement van de zonnepanelen toeneemt. 

alphathor_epdm_plaatsing.jpg

Plaatsing zonder primer of vlam: snel en veilig

Alphathor kan zonder voorbehandeling of primer rechtstreeks op zuivere ondergronden worden aangebracht. De naden en details worden thermisch gelast op 450°C. Dit biedt maximale veiligheid en zekerheid.

alphathor_epdm_dakrand_5.jpg

Geen verkleuring van

het regenwater

In tegenstelling tot diverse andere bitumineuze en epdm dakmembranen kleurt Alphathor het regenwater niet. Dit maakt het membraan ideaal voor het hergebruik van regenwater voor elke toepassing.

Alphathor_EPDM_Schoonheydt_8.JPG

Nieuwe generatie EPDM dakmembranen

Alphathor ZKB is een 4-laags EPDM dakmembraan, versterkt met een geïntegreerde glasvezelwapening. Het membraan combineert dimensionele stabiliteit met een hoge elasticiteit en scheurweerstand.

 

Aan de onderzijde is het membraan voorzien van een volledige butyllaag waarmee het zonder primer of voorbehandeling rechtstreeks op droge, zuivere ondergronden kan worden verkleefd. De langse zijde alsook het kopse uiteinde van het membraan zijn voorzien van een lasstrook waarmee de membranen met een overlap van 50mm d.m.v. thermisch las homogeen worden verbonden.

rubberskin_detail.png

EPDM toplaag

Glasvezelwapening

EPDM onderlaag

Zelfklevende butyllaag

Projecten de kijker

bottom of page