top of page
top-alphathor-toebehoren_low.jpg

ALPHATHOR EPDM

Compleet gamma toebehoren

Alphathor EPDM is professioneel, snel en eenvoudig te plaatsen. Een uitgekiend gamma hulpstukken zorgt ervoor dat Alphathor één homogeen vormt, uiterst kwalitatief en duurzaam!

ALPHATHOR WATERAFVOER / TAPBUIS

Alphathor afvoertappen zijn zowel beschikbaar voor zijdelingse afvoer als voor onderuitloop. De tapbuizen zijn voorzien van een naakte Alphathor slab waarmee de afvoer homogeen thermisch kan worden verbonden aan de Alphathor dakbanen.

De waterafvoeren zijn voorzien van een PE-buis van 600mm, verkrijgbaar in verschillende diameters van Ø50mm tot Ø200mm

Alphathor epdm afvoertap, waterafvoer
Alphathor epdm binnenhoeken buitenhoeken

ALPHATHOR BINNEN- EN BUITENHOEKEN

De voorgevormde Alphathor EPDM hoekstukken zijn ideaal voor de detailafwerking van zowel binnen- als buitenhoeken op een plat dak. De hoekstukken worden op 450°C thermisch gelast op het Alphathor dakmembraan tot een homogeen en duurzaam geheel.

 

De hoekstukken zijn net zoals alle andere Alphathor hulpstukken beschikbaar in kleur grijs en wit.

ALPHATHOR DETAILBANEN

Alphathor EPDM detailbanen zijn in gewapende en ongewapende uitvoering beschikbaar.

 

De gewapende Alphathor 1.5mm detailbanen worden toegepast om kopse naden waterdicht te maken. Met de ongewapende detailbanen kunnen allerhande dakdetails worden afgewerkt. Wanneer een binnen- of buitenhoek niet toelaat de voorgevormde hoekstukken te gebruiken kun je met de ongewapende detailbaan handig en eenvoudig de hoek uitwerken.

Alphathor epdm detailbanen

Revolutionair zelfklevend

ALU dampscherm

Aluskin SK 3.0 is een extreem sterk en flexibel zelfklevend dampscherm bestaande uit een scheurbestendig glasvezelgewapend aluminium composiet met gepatenteerde bitumen onderlaag.

 

De dampremmende baan is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende dakconstructies met verhoogde brandeisen. Het Aluskin SK 3.0 membraan voldoet aan alle eisen van DIN 13970 en beperkt het risico op brandgevaar met een verbrandingswaarde van minder dan 10.500 kJ/m².

vanaf 0°C

eenvoudig verwerkbaar

EN13970

Conform 

Aluskin luchtdicht dampscherm
Alphathor epdm verluchtingen

ALPHATHOR VERLUCHTINGEN

Alphathor verluchtingen zijn voorzien van een naakte Alphathor slab waarmee de verluchting homogeen thermisch kan worden verbonden aan de Alphathor dakbanen.

De verluchtingen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters van Ø80mm tot Ø125mm

ALPHATHOR CONTACTLIJM

Alphathor contactlijm is specifiek ontwikkeld voor de verlijming van Alphathor EPDM op onzuivere ondergronden. De contactlijm is zowel verkrijgbaar in bussen van 750ml als in drukvaten van 220L. 

Bij toepassing van Alphathor ZKB dient enkel de te bekleden oppervlakte van lijm te worden voorzien. De verlijming van naakte Alphathor membranen gebeurt door zowel de onderzijde van het membraan als het oppervlak in te spuiten met lijm.

Alphathor instant multi glue contactlijm

CONTACT

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen, wil je samples ontvangen of overweeg je om een Alphathor-installateur te worden? We beantwoorden je vraag snel!

bottom of page