top of page
top-alphathor-opleiding2_low.jpg

WORD PLAATSER

Volg een gratis opleiding

Schrijf je nu in voor onze praktische opleiding bij één van onze handelaars. De sessies vinden plaats tussen 16.00-18.00u, zodat je geen werk hoeft te onderbreken. Als je al ervaring hebt met éénlaags gelaste dakmembranen, volstaat een korte technische toelichting en praktijktraining op een maquette om met Alphathor aan de slag te gaan.

Onze opleidingen zijn officieel erkend door Constructiv. Neem gerust vooraf contact met ons op om te informeren naar mogelijke financiële ondersteuning. U kunt meer details vinden op www.constructiv.be.

Constructiv  opleiding dakdekkers

OPLEIDINGSKALENDER

SCHRIJF JE NU IN

REKEN OP ONS

Service en ondersteuning

Alphathor epdm dakbedekking grijs

WERFOPSTART

Voor dakdekkers zonder ervaring is naast de voorstelling en praktijkopleiding bijkomend een persoonlijke begeleiding op de werf mogelijk. Deze opstart is niet gratis en afhankelijk van de locatie en het aantal uren ondersteuning op de werf.

TECHNISCH ADVIES

Alphathor plaatsers kunnen rekenen op onze professionele service en technisch advies.

 

Heb je technische of praktische vragen over Alphathor? Specifieke informatie nodig over de verwerking? Neem contact met ons op.

Alphathor epdm opleiding en begeleiding

CONTACT

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je vragen, wil je samples ontvangen of overweeg je om een Alphathor-installateur te worden? We beantwoorden je vraag snel!

bottom of page