top of page
Alphathor_epdm_front_fb.png

Volg een gratis opleiding!

Interesse in Alphathor EPDM? Schrijf je dan zeker in voor de Alphathor EPDM opleiding in ons opleidingscentrum of bij één van onze distributiepartners. Deze praktische opleiding worden steeds georganiseerd tussen 16.00-18.00u zodat je geen werken hoeft te onderbreken.

 

Wie reeds vertrouwd is met de installatie van éénlaags gelaste dakmembranen heeft voldoende aan een korte technische toelichting en praktijkopleiding op een maquette om met Alphathor aan de slag te gaan.

Opleidingskalender

Hieronder vind je een overzicht van de aanstaande opleidingen bij onze diverse partners. Vind je geen geschikte datum of locatie? Geen probleem. Schrijf je in via het formulier hieronder, en we nemen contact met je op om een opleidingsdatum op een locatie te regelen die beter in jouw schema past!

top

Schrijf je nu in!

Waar wil je opleiding volgen?

Hoeveel personen wil je inschrijven?

Ervaring met thermisch lassen?

Bedankt voor je inschrijving!

Extra support?

Werfopstart

Voor dakdekkers zonder ervaring is naast de voorstelling en praktijkopleiding bijkomend een persoonlijke begeleiding op de werf mogelijk. Deze opstart is niet gratis en afhankelijk van de locatie en het aantal uren ondersteuning op de werf.

Technisch advies

Alphathor plaatsers kunnen rekenen op onze professionele service en technisch advies. Heb je technische of praktische vragen over Alphathor? Specifieke informatie nodig over de verwerking? Neem contact met ons op.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page