top of page
alphathor_epdm_3.jpg

Perfecte waterdichting,
excellente plaatsing

ALPHATHOR  /  NIEUWE GENERATIE EPDM WATERDICHTINGSMEMBRANEN

Alle verwerkingsrichtlijnen kunnen worden teruggevonden in onze plaatsingshandleiding. Zowel algemene richtlijnen als de verwerking van specifieke dakdetails worden in de handleiding belicht. Vraag hier de plaatsingshandleiding aan.

Zelfklevend butylmontage
Alphathor
 ZKB

Alphathor ZKB is onderaan voorzien van een koude zelfklevende butyllaag. Op droge, zuivere ondergronden kan dit  dakmembraan zonder voorbehandeling rechtsreeks worden verkleefd. In dit geval is er geen primer nodig: een grote besparing aan materiaal én werkuren. 

 

Op gespoten PUR en andere ruwe ondergronden blijft de zelfklevende verwerking van Alphathor ZKB mogelijk mits toepassing van de Alphathor primer.

alphathor-epdm-rol.jpg

Unieke, homogene
thermische lasmethode

dcd3.jpg

De Alphathor dakmembranen en hulpstukken worden snel en efficiënt zonder specifieke reiniging of voorbehandeling aan elkaar gelast. Bij Alphathor is er sprake van een homogene lasmethode waarbij de EPDM-toplaag in elkaar wordt gesmolten.

De thermische las op 450°C maakt alle naden 100% betrouwbaar en duurzaam waterdicht. De lasmethode is veilig en betrouwbaar: er komt geen schadelijke damp of rook vrij. De lasnaden kunnen visueel worden gecontroleerd ter verzekering van correcte en duurzame naadverbinding.

verwerking
top
alphathor_epdm_closeup.jpg

Voordelige plaatsing
 

vink.png
vink.png
vink.png
vink.png
vink.png
vink.png
vink.png

Efficiënte, prijsgunstige installatie

Geen primer of voorbehandeling

Één homogene, duurzame toplaag

Eenvoudige, professionele verwerking

Visuele controle van naadverbindingen

Geen vlam of lijm: onschadelijk en veilig

Verwerkbaar in alle seizoenen

Voordelen
Opleiding
Downloads

Downloads

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare online documentatie. Op zoek naar andere informatie of documentatie? Check het download center of neem contact met ons op.

Technische fiche

web_tf.jpg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page