top of page
alphathor_epdm_closeup.jpg

Kwaliteit is een kwestie van details

Mariusz Kieruj

CEO AlphaDam Sp. z o.o.

Familiebedrijf met focus op kwaliteit en innovatie

Alpha Dam Sp. z o.o. is sinds 2001 gespecialiseerd in de professionele waterdichting en vochtwering voor de bouwsector. Vandaag produceren we onderscheidende bouwsystemen voor diverse toepassingen. Maximale inzet in op research & development en de implementatie van nieuwe productietechnieken resulteert in unieke, innovatieve producten.


Wij streven ernaar dat onze producten beter zijn dan de bestaande alternatieven op de markt, dat zij voldoen aan de hoge eisen van bouwwerkzaamheden en veilig zijn voor mens en milieu.

Exportgerichte productie

Onze visie en strategie is steunen op langetermijnrelaties met onze vele internationale klanten. We groeien door samenwerking met onze locale partners en distributeurs in landen over heel Europa. De waarden en normen van ons familiaal productiebedrijf zitten verankerd in onze bedrijfsvoering en in de intensieve samenwerking met alle verdelers. 

Ecologisch engagement

Wij streven ernaar de ecologische voetafdruk van het bedrijf zo beperkt mogelijk te houden. Zo zijn we erin geslaagd de hoeveelheid afval na de productie tot een aanvaardbaar minimum te beperken. Wij kunnen tot 95% van al het afval gebruiken als secundaire grondstof voor de vervaardiging van onze producten. In de winter verwarmen wij onze kantoren en een deel van onze productiehallen met energie die uit onze eigen productieprocessen wordt teruggewonnen. 

alphathor_epdm_dakrand_2.jpg
arnaud-mesureur-7EqQ1s3wIAI-unsplash.jpeg

Onze bijdrage aan een mooiere planeet 

- 26.588kg

minder C02-uitstoot per maand

- 4.088.322kg

minder C02-uitstoot in totaal

  12.762 bomen

Bomen equivalent jaarlijkse verlaagde 
CO2-uitstoot 

100%

Focus op circulaire, duurzame energie

alphathor_epdm_overzicht_3_edited.jpg
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page