top of page
alphathor_epdm_closeup.jpg

Afspraak maken

+32 16 15 13 80
sales@alphathor-epdm.be

Interesse om als architect, ontwikkelaar of aannemer Alphathor toe te passen? Wens je algemeen technisch advies of wil je graag de toepassing van Rubberskin op een concreet project bespreken?


Maak een afspraak met een Rubberskin adviseur!

Formulier

FAQ Veelgestelde vragen

+  Kan ik als particulier rubberskin kopen?

Neen, rubberskin dient door een professionele installateur te worden geïnstalleerd. Voor de plaatsing kun je contact opnemen met een erkende plaatser in je regio.

+  Kan ik rubberskin kopen via mijn vaste leverancier?

Rubberskin is enkel uit voorraad verkrijgbaar bij stockdealers. Vind de dichtstbijzijnde verdeler hier. Neem gerust contact met ons op ingeval je vaste leverancier niet is opgenomen in de dealerlijst en je nog geen klant bent bij één van onze stockdealers.

+  Zijn alle producten gecertifieerd? Wat is de garantie?

Rubberskin draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Rubberskin is conform de strengste normen en beschikt over alle certificaten en kwaliteitslabels. De fabrieksgarantie is 20 jaar.

+  Voorzien jullie opleidingen en support?

Rubberskin zet maximaal in op ondersteuning en begeleiding. We voorzien opleidingen voor installateurs zodat ze elk project probleemloos kunnen realiseren. Schrijf je in voor een opleiding in de regio.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page